Begrafenissen S. Nees

Rouwruimte

De heer René Janssens

Photo 688545
Woonachtig te Weerde (1982, België)
Geboren op donderdag 21 januari 1926
Overleden te Mechelen (2800, België) op vrijdag 15 oktober 2021 op 95 jarige leeftijd
Weduwnaar van Mevrouw Georgette Philomena L Janssens

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 18 oktober 2021.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van De heer René Janssens. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

62 berichten (59 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Innige deelneming bij het overlijden van René. Veel sterkte gewenst bij jullie verlies.
Elza Verreth en Anne Van Releghem

Elza Verreth- 21/10/2021

Rouwbetuigingen 

Innige deelneming

Paul & Marie-Louise Buelens- Van Campenhout- 20/10/2021

Rouwbetuigingen 

Ik heb, als beginnend werknemer en vakbondsmilitant bij de NBB, Rene begin de jaren tachtig leren kennen als een warme innemende, soicaal bewogen, intelligente en toch bescheiden "Algemeen Voorzitter", wiens deur voor iedereen open stond. Jaren later heb ik als laatste voorzitter in zijn voetsporen mogen treden wat bij mij nog meer het besef deed toenemen hoe "groots" hij als mens is geweest. We hadden afgesproken om mekaar nog eens te zien bij de gepensioneerden, corona en die vreselijke "geen tijd"-duivel gooiden roet in het eten. Luc, Riet en allen die hem lief waren, weet dat Rene voor altijd een grote plaats in mijn hart zal innemen. Sterkte!!

Luc Pletinckx- 18/10/2021