Begrafenissen S. Nees

Rouwruimte

Mevrouw Jenny Knight

Photo 675736
Woonachtig te Eppegem (1980, België)
Geboren op maandag 28 januari 1952
Overleden te Eppegem (1980, België) op dinsdag 13 juli 2021 op 69 jarige leeftijd
Echtgenote van De heer Marc Basile J Mertens

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de woensdag 14 juli 2021.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Jeanine Knight. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

36 berichten (33 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Ook via deze weg nogmaals heel veel sterkte en steun gewenst voor jullie ..
Jenny was echt een pracht van een vrouw , de foto is hoe ik me haar herinner . Zo voluit lachen , vrolijke Jenny , blij je gekend te hebben.. rust nu maar zacht .

Melissa Stok- 19/07/2021

Rouwbetuigingen 

Je présente à la famille de Jenny mes plus sincères condoléances. J'ai eu beaucoup de plaisir à travailler avec elle au Collège Jean XXIII et je garde le souvenir d'une collègue toujours souriante, enthousiaste et à l'écoute des autres. Elle était très appréciée de ses élèves aussi. J'ai une pensée particulière pour Marc et ses enfants en ces jours difficiles.

Thierry Daxbek- 17/07/2021

Rouwbetuigingen 

Beste Marc en kinderen en familie van Jenny . Wat Jenny voor jullie is geweest ,nog steeds is en blijft en wat een leegte ze zal achterlaten hier, kunnen wij niet inschatten , neen . Wat Jenny voor ons is geweest en wat Jenny voor ons altijd zal blijven , kunnen we wel .We kunnen dat vertellen , alleen moeten we daarvoor al de mooiste en liefste woorden uit het woordenboek verzamelen . Want die waren en zijn zeker van toepassing op Jenny Knight . JENNY we zijn vereerd geweest U te hebben mogen ontmoeten en kennen , bedankt daarvoor . Een laatste kus voor altijd van Gilbert, Mady en Steve

Gilbert - Mady en Steve Tembuyser - Withaegels- 15/07/2021