Begrafenissen S. Nees

Rouwruimte

Mevrouw Simonne Gersemeter

Photo 629063
Woonachtig te Zemst (1980, België)
Geboren te Grimbergen (1850, België) op zaterdag 1 december 1928
Overleden te Zemst (1980, België) op maandag 21 september 2020 op 91 jarige leeftijd
Weduwe van De heer Henri Van Steenwinckel

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 21 september 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Rosalia Simonne Gersemeter. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

15 berichten (14 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Simonne is van jullie heengegaan. Mama - oma is er niet meer. In deze periode hebben we het zwaar en veel verdriet, daar we afscheid moeten nemen van mama, oma voor de klein- en achterkleinkinderen. Ze laat jullie hier op aarde achter in jullie leven en gaat naar boven bij de Here. Neerkijkende volgt ze jullie op het wandelpad jullie verder zetten, en koestert ze de mooie en leuke momenten. Laat ook deze mooie en leuke momenten in jullie hart aanwezig zijn en een troost bij verdriet.
Veel strekte en Gods zegen!

Stefan Michiels- 24/09/2020